Басты бет

«Тамақтандыру кәсіпорындары өнімдерінің технологиясы және өндірісті ұйымдастыру» мамандығы бойынша біліктілік емтиханы PDF Print Email

2016 жылғы 28 қыркүйекте Павлодар технологиялық колледжінде ұйымдастыру» мамандығы бойынша біліктілік емтихан өткізілді.

16846845

П-41 тобының студенттері әр түрлі ет  тағамдарын, атап айтқанда «Бешамель тұздығымен Кордан блю» «Калифорния стейкі» дайындауда тәжірибелік өнерін көрсетті.

542  6846845685

8637542532

Дайындау барысында технологиялық, санитарлық нормалар сақталынады.Біздің колледждің болашақ түлектері қызмет көрсету саласында өз ісінің шебері

875245632754329764684

 
© 2008 Павлодарский технологический колледж