Басты бет

Іздеу

Сенім телефондары

150

сенім телефоны арқылы өмірдің қиын жағдайына тап болған балаларға құқықтық, психологиялық және консультативтік қызметі көрсетіледі.

 

11616

Зорлық-зомбылық және қатыгез фактілері (тұрмыстық зорлық-зомбылық, еңбектік және сексуальды қанау) анықталған жағдайларда қалалық және ұялы телефондардан «11616» республикалық сенім телефона хабарласуға болады.

 

Колледж оқытушыларының электрондық оқулықтары мен көмекші құралдары PDF Print Email

Колледж оқытушылары құрастырған электрондық оқулықтар – 35, оның ішінде 10 оқулық МЮРК лицензияландырылған

 

п/п

 

 

        Название, год создания

   

 

               Автор (ы)

 

Количество экземпляров

1

Производство молочной продукции, 2016 г/лицензированный

Матымбаева А.Ж.

1

2

Сүт өнімдері және сүт өндірісі үшін технологиялық жабдықтары, 2017ж. /лицензированный

Матымбаева А.Ж.

1

3

Сүт өнеркәсібінде процесстер және аппараттар, 2017год./ лицензированный

Сапаргалиева А.С.

1

4

Тамақ дайындау технологиясы пәнінен, 2017жлицензированный

Рысбаева Ж.Ж.

1

5

Микробиология, санитария, гигиена негіздері, 2017лицензированный

Матанова М.Қ.

1

6

Информатика, 2017г  (на русском языке) / лицензированный

Закарьянова Д.Ж.

1

7

Оборудование предприятий по переработке полимерных материалов, 2017г. /лицензированный

Абдыкалыкова А.Ж.

1

8

Процессы и аппараты химической промышленности, 2017г. / лицензированный

Абдыкалыкова А.Ж.

1

9

Основы физики и химии полимеров, 2017г. / лицензированный

Абдыкалыкова А.Ж.

1

10

Қызметтің және өнімнің сапасын бақылау, 2017ж. /лицензированный

Матанова М.К.

1

11

Органическая химия  2016г/рецензия

Аспанова Г.С.

1

12

Азық түлік тауарларының тауартану негіздері 2016 ж/ реценз

Матанова Г.Қ.

1

13

 Технлогия приготовления пищи 2016г/реценз

Габдулина М.С.

1

14

Основы товароведения  2016г /реценз

Сулейменова К.С.

1

15

Тағам дайындау технологиясы 2016/ реценз

Рысбаева Ж.Ж.

1

16

Основы товароведения пищевых продуктов, 2016 /реценз

Матанова М.К.

1

17

Основы политологии

2016 г /реценз

Байтлесова Д.Т.

1

18

Технология национальных блюд

Рысбаева Ж.Ж.

1

19

Ұиттық тағам

Рысбаева Ж.Ж.

1

20

Қызмет

Рысбаева Ж.Ж.

1

21

Қоғамдық тамақтандыру кәсіп орындарында өндірісті ұйымдастыру 2016ж. 

Сулейменова Қ.С.

1

22

Производственное обучение 2016Г

Ниярова К.С.

1

23

Биология 2016г

Аспанова Г.С.

1

24

Қазақ әдебиеті

 2016ж

 Сейтқалиева М.С.

1

25

Основы философи

 2016г

Байтлесова Д.Т.

1

26

Всемирная история, 2016

Байтлесова Д.Т.

1

27

Органическая химия 2016г

Аспанова Г.С.

1

28

Аналитическая химия 2016 к

Аспанова Г.С. Сулейменова А.А.

1

29

Физическая и коллоидная химия  2016г

Сулейменова А.А.

1

30

Химия 2016 г.

Аспанова Г.С. Сулейменова А.А.

1

31

Математика 2016г

 Кабулова С.Ж.

1

32

 Информатика 2016г  (на гос. языке)

 Канагатова М.С.

1

33

Организация обслуживания на предприятиях питания2016 г

Сулейменова К.С.

1

34

Организация производства на предприятиях питания 2016г

 Сулейменова К.С

1

35

Контроль качества продукции и услуг 2016г

Матанова М.К

1

 

Итого:

 

35

-во_на_Абдыкалыкова_003.jpg      -во_на_Абдыкалыкова_005.jpg-во_на_Абдыкалыкова_001.jpg       -во_на_Закарьянова_001.jpg

_во_на_Матанова_001.jpg       _во_на_Матанова_003.jpg

-во_на_Матымбаева_001.jpg       -во_на_Матымбаева_002.jpg

_во_на_Рысбаева_001.jpg       _вона_Сапаргалиевой.jpg

 
© 2008 Павлодарский технологический колледж